PAdlótisztító súroló autómata eladó

  • 200000.00 Forint
  • Published date: 2023/11/26
    • Zalaegerszeg, Zala megye, Magyarország

 

Eladó kiváló műszaki állapotú 230V tápfeszültségről üzemelő padlótisztító autómata. Karcher gyártmány

Kiválóan alkalmas pvc, linóleum, laminált padló, márvány, kőlap, padlólap burkolatos aljzatok gyors tisztításához. Egyszerűen kezelhető, fordulékony 700m2/h kapacitással.

Karcher középkategóriás súroló-szívógép, amely alkalmas a fenntartó tisztításra és a gyors köztes takarításokra is. A gép önmagyarázó szimbólumokkal rendelkezik, kompakt felépítésű és fordulékony. A Karcher BD 40/25 C EP súroló-szívógép kisebb és telezsúfolt felületek tisztításához ajánlott. 700m2 / óra kapacitással. Az egygombos kezelésnek (EASY) köszönhetően nagyon rövid a betanulási idő. A kompakt felépítésű és fordulékony gép 45 cm munkaszélességgel,  lehajtható tolókarral rendelkezik. Csekély súlya miatt könnyen hordozható és szállítható. Kompakt és fordulékony felépítés, a készülék minden felhasználási területen könnyen vezethető, rövid keréktáv gondoskodik a maximális fordulékonyságról. 230V, hálózati feszültségről üzemel, így folyamatos munkára alkalmas, nem kell megállni és feltölteni órákon át. és ez óriási előny az akkumulátoros gépekkel szemben.

Vote
Result votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések

Premium osclass themes and plugins