Elektromos tricikli eladó 500W

  • 340000.00 Forint
  • Published date: 2022/04/24
    • Budapest, Budapest, Magyarország

Egy tökéletes közlekedési eszköz, környezetbarát megoldás időseknek és fiataloknak. Három üléssel ( 2+ 1 kis ülés )!


VÉGE az elszigetelt életnek ezzel a Jogositvány nélkül is vezethető stabil és kényelmes háromkerekűvel. 3 fokozatban állitható sebesség. Hátramenet egy kapcsolással ! A kosarak megkönnyítik a bevásárlást, a három fokozatban állitható sebesség, gyors célhozjutást biztosít mozgásukban már korlátozott idősebb korosztálynak, vagy környezettudatos fiatalabbaknak. Az elektromos moped-tricikli tökéletes választás kiránduláshoz, horgászáshoz, városi közlekedéshez, bevásárlásokhoz, bármihez !


Technikai adatok : Motortipus: 60 V 500W motor Akkumulátorok: 5 x 12V 16Ah zárt munka akkumulátor elektromos járművekhez fejlesztve akkumulátor töltése : 3-7 óra , ciklikus töltővel , ami a géphez jár. Indítás: inditókulccs behelyezését követően gázkar segitségével Hatótávolság : Használattól, tereptől, súlytól függően 20 – 30 km Maximális terhelhetősége : 130 kg Sebesség: 3 fokozatban állitható, 10 / 20 / 30 km /óra Hátramenet: Van ! ( egy gombbal kapcsolható ) Fékrendszer: Dobfékek elől, hátul dobfékek fékpedállal és kézikarral kombinálva Ülés: Kényelmes párnázott, hátra csúsztatással kétülésessé alakítható ! Méretek H / SZ / M1550 mm / 760 mm / 1030 mm Önsúly56 kg


Az ár akkumulátor nélkül értendő ! A dobozolás kis mértékben sérült, Előleg fizetése esetén a gépet összeszereljük.


 


Elérhető színek :  Fekete , Budapesti raktárról, azonnal !

Vote
Result votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "
QR CODE

Kapcsolódó hirdetések

Premium osclass themes and plugins